Kurs i Lean gult belte og lean ledelse.

Lean praktiker - gult belte - KR 2.990 eks. mva. Kurset er en kombinasjon av introduksjon til anerkjent teori innen Lean, kvalitetsledelse og forbedringsarbeid, eksempler, tips, råd og oppgaver du gjennomfører i egen virksomhet. Når du har gjennomført kurset vil du ha påbegynt et viktig forbedringsprosjekt i egen virksomhet. I tillegg vil du ha kunnskap til å kunne identifisere og fjerne tap og tidstyver. Effektene av systematisk forbedringsarbeid er økt kvalitet, økt produktivitet og frigjorte ressurser.

Kurset består av 3 hovedmoduler som tar for seg Lean som lærende system, kundeverdi og kvalitet, og verktøy og metoder for forbedringsarbeid. 

For å få tilgang til kurset må du opprette deg en bruker og betale med kort via PayPal, dersom du ønsker faktura sendes fakturaopplysninger til flowit@flowit.no så gir vi tilgang manuelt når faktura er sendt.

Lean leder - grønt belte - KR 4.990 Kurset er for deg som skal lede en virksomhet, avdeling og/eller et forbedringsprosjekt. Det gir en forståelse for endringsledelse, og mer dyp bruk av leanverktøy. Kurset tar cirka 3 dager å gjennomføre og gir Lean leder - grønt belte sertifikat ved bestått test. Kjøpet gir tilgang i 180 dager. Umiddelbar tilgang ved å trykke "Lean leder - grønt belte åpent kurs(P)". Deretter kan du betale med kort gjennom å trykke på knappen nederst: Send betaling via PayPal. 
Ønsker du faktura send fakturaopplysninger pr mail til flowit@flowit.no, så gir vi deg tilgang manuelt når faktura er sendt.