Tilgjengelige kurs

Lean gult belte - KR 1.990 Kurset for alle som ønsker å arbeide med forbedringer. Fokuset er på grunnleggende forståelse og praktiske verktøy. Du kan laste ned maler. Kurset tar cirka 12 timer å gjennomføre og gir Lean Gult Belte sertifikat ved bestått test. Kjøpet gir tilgang i 180 dager. Umiddelbar tilgang ved å trykke "Lean leder åpent kurs(P)". Deretter kan du betale med kort gjennom å trykke på knappen nederst: Send betaling via PayPal. 

Ønsker du faktura send fakturaopplysninger pr mail til kr@flowit.no, så gir vi deg tilgang manuelt når faktura er sendt.


Lean leder - grønt belte - KR 2.990 Kurset er for deg som skal lede en virksomhet, avdeling og/eller et forbedringsprosjekt. Det gir en forståelse for endringsledelse, og mer dyp bruk av leanverktøy. Kurset tar cirka 24 timer å gjennomføre og gir Lean leder - grønt belte sertifikat ved bestått test. Kjøpet gir tilgang i 180 dager. Umiddelbar tilgang ved å trykke "Lean leder - grønt belte åpent kurs(P)". Deretter kan du betale med kort gjennom å trykke på knappen nederst: Send betaling via PayPal. 

Ønsker du faktura send fakturaopplysninger pr mail til kr@flowit.no, så gir vi deg tilgang manuelt når faktura er sendt.


Kurset Lean Gult belte hjelper deg til å kunne delta aktivt i arbeid vedrørende Lean og kontinuerlig forbedring. Det gir en forståelse for nytten av Lean, opplæring i  bruk av noen leanverktøy og inspirasjon til å arbeide videre med Lean i din virksomhet.


Ledelse

Kurset Lean ledelse hjelper deg til å bli en bedre leder operativt, i prosjekter og på utforming av strategi. Det gir en forståelse for endringsledelse, bruk av leanverktøy og gir deg inspirasjon til å arbeide videre med Lean i din virksomhet.